Velkommen til restorativ yoga i desember:

 

Ekstra kurs:

onsdag 7.desember kl 19.30-20.30

onsdag 14.desember kl 19.30-20.30

onsdag 21.desember kl 19.30-20 30. 

 

 

kurset på disse datoene er fullbooket:

mandag 5.desember kl 20-21

mandag 12.desember kl 20-21

mandag 19.desember kl 20-21

 

Kun 10 plasser.

Restorative yoga passer for alle

– som trenger å bevege seg ned i energinivå, og som lever med stress eller opplever angst i hverdagen.

-som trenger en hvilepause 

-som søker etter en indre ro 

-som trenger restitusjon etter sykdom

Pris kr  700

Drop-in. kr 290

HVA ER RESTORATIV YOGA?

Restorativ yoga er den roligste formen for yoga og her handler det om å gi kroppen dyp hvile. Du lander i ulike stillinger støttet av puter og bolstere og pakket inn i myke pledd. Kroppen skal bli holdt og støttet på alle kanter og det skal være behagelig og komfortabelt. Stillingene holdes i 10-20 min slik at musklene får tid til å slappe av  og sinn får mulighet for å slippe taket og smelte ned mot underlaget. Det parasympatiske nervesystemet aktiveres og bringer kroppen inn i hvile og restitusjon

Når kroppen får slappe helt av, begynner magiske ting å skje – og kroppen begynner å helbrede seg selv fra innsiden og gjenskaper den balansen som trengs for å fungere optimalt. 
Restorativ yoga er en dypt nærende og hvilende yogapraksis, der vi hviler godt inn i oss selv og gir slipp på spenninger og stress.

Med klare terapeutiske og revitaliserende virkninger, er restorative yoga en gavepakke for alle som søker en helhetlig tilnærming til helse og velvære.

Restorativ yoga har sitt opphav fra India og Iyengar yoga, og var et ledd i rehabiliteringen av alt fra stress, skader og sykdom.. Gjennom Restorativ yoga får du verktøy til å nedregulere et overaktivt sinn og en anspent kropp. Fordi det er så mykt og varsomt, er det en super motvekt til våre travle, stressende liv og forventninger om effektivitet. 

Desember er en ganske mørkt og kan være ganske kald måned. Mange blir også ekstra stresset av julestriden. Dermed er dette den  perfekte tiden på året til å roe ned, for å kunne møte julen med julefred.

Fordeler med Restorativ yoga:

– God hvile med mer energi
-Hjelper mot utbrenthet 

-Reduserer muskelspenninger

– Hjelper å balansere hormonene i kroppen
– Stillingene tilpasses deg, din kropp og dine evt. utfordringer

– Meget stressreduserende – senker kortisolnivåene i kroppen
– Kan lette på hodepine og forebygge sykdommer

– Gir bedre søvnkvalitet

– Gir bedre restitusjon

-Regulerer blodtrykket

-Motvirker angst.

– Verktøy for indre ro i en travel hverdag – passer for alle!

 

Del dette innlegget

Andre Nyheter

Julegavetips

Er du på julegave shopping og ønsker å handle lokalt? Sjekk julegavetipsene fra oss.  https://usercontent.one/wp/www.yogabiret.no/wp-content/uploads/2022/11/Julegavetips-1.mp4?media=1660909103

Restorativ yoga i desember

Velkommen til restorativ yoga i desember:   Ekstra kurs: onsdag 7.desember kl 19.30-20.30 onsdag 14.desember kl 19.30-20.30 onsdag 21.desember kl 19.30-20 30.      kurset

Handlekurv