Leammuid Biret Ràvdnà

Eier og driver av YogaBiret Studio som ble startet i 2013. Sertfisert yoga intruktør i :  Ashtanga Teacher training 200hour,  Thailand v/ Samahita Retreat 2013.  Barneyoga instruktør v/ Kids Yoga Foundation i Sverige med Annica Skoglund. 2013-2014. Groovy kids yoga teacher training level 2. m/Greville Henwood 2014. Restorative yoga ved Atman yoga studio i Trondheim, 2016. Ashtanga yoga teacher training 300h Tattvaa yogashala i India august/september 2017.  120 t  yin yoga lærer utdanning ved Yinyang akademiet 2019/2020.  Yoga nidra instruktør utdanning, Indre Stilhet med Anita Abrahamsen. Høst/vinter 2024 påbegynt utdanning i traume anpassad yoga.  Tidligere danser og danse pedagog, utdannet ved London Contemporay dance school.  Yoga har gjort hennes liv lykkeligere, mer harmonisk og mer tilstedet i seg selv.  Det er en vakker livskraft i det å praktisere yoga,

Inger-Lise Storvik

Startet med yoga i 2006, og yogaen har siden da hatt en stor rolle i livet hennes. Hun er mor til to små og har selv erfart hvor mye energi yoga kan bidra med i en aktiv og travel småbarnstilværelse. I løpet av 2015/16 tok hun yoga alliances 200 timers yogalærerutdannelse i regi av Zenit yogasenter i Trondheim. Sommeren 2016 flyttet hun og familien til Rana. Inger-Lise underviser i gravidyoga på vårt studio.

Cecilie Nordvik

Cecilie begynte å praktisere yoga i 2008 og startet med yoga av ren nysgjerrighet og med en forventning om at det skulle være et nyttig tilskudd til annen trening. Yoga ble et nyttig tilskudd, men det ble også mye mer. Yoga ble et fantastisk verktøy som brukes for å finne ro i en travel hverdag. Og Cecilie elsker de utfordringene og oppdagelsene yoga gir, både fysisk og mentalt. Og ikke minst den gode følelsen man får etter at man har gjort yoga.

I 2013 tok hun Mindful Yoga lærerutdanning RYT200 gjennom Yoga Alliance og Senter for Mindful Yoga og startet å undervise etter det. I 2017 ble hun sertifisert Deva Yoga lærer RYT200 timer gjennom Deva Yoga Institute.

Anja Behsen

Anja er fra Tyskland, bosatt nå i Finneidfjord.

Hennes første møte med Yoga var Gravidyoga i 1995, siden da har Yoga gradivis vært regelmessig del av livet hennes. Anja har alltid vært opptatt av et helhetlig menneskesyn og at kropp og sinn henger sammen.

«Jeg tror på at det er masse iboende ressurser i oss, som vi har tilgjengelig men ofte ikke er klar over. » 

Mindfulness for henne er en måte å forholde seg til livet og til seg  selv og det kan alle.

Utdanning : Mindfulness instruktør 2018 hos Co-Create / Ivar Vehler. Fordypning i Mindfulness hos Viggo Johansen i 2021.

Lea-Yogi

Lea-Yogi kom som en skinnende stjerne til  YogaBiret studio 9. januar 2021. Fra første stund tok han sine arbeidsoppgaver med store glede. Lea-Yogi er ansatt som kose-terapihund,  kontor oppsitter, fotvarmer under arbeidsbordet til dagligleder og gledes spreder. Favoritt asana: adho muhka, habby baby og selvfølgelig shavasana.

Etter kveldens siste yogatime, elsker han å få komme inni i shalaen og praktisere sin egen yogastil.

Lea-Yogi store fremtidsdrøm er å ble besøkshund. 

Utdanning : Valpekurs, adferds og mentalitetskurs, lydighets 1 kurs. Snik lyttet og deltatt på utallige yogatimer

Frida Fjellheim Klausen

Frida er vår herlige ekstra hjelp. Hun kommer innom og hjelper til med  blandt annet rydding av utstyrs rommet, vasking og lek med kose-terapi hunden Yogi. Med sitt gode humør er Frida en fantastisk gledesspreder, og alt av arbeidsoppgaver går som en lekende dans. 

Utdanning: Mo Ungdomsskole, ivrig danseelev på Kraft Dansestudio.

Lisbeth Haugen

Lisbeth har drevet med yoga siden 2010 og tok en grunnutdannelse i yoga i 2017. Siden da har hun fordypet seg i flere forskjellige yogaretninger. Lisbeth er sertifisert yogainstruktør (RYT500) og er utdannet innen Vinyasa yoga, yin yoga, yoga nidra og restorative yoga, i tillegg til at hun har tatt utdannelse i grunnmedisin, anatomi og fysiologi.

Lisbeth har en jordnær tilnærming til yoga og er opptatt av at stillingene skal tilpasses din kropp, ikke at kroppen skal tilpasses stillingene. Hun har derfor stort fokus på den enkeltes utvikling og gir gjerne tilbakemeldinger og justeringer hvis ønskelig.

Del dette innlegget

Andre Nyheter

Handlekurv