Leammuid Biret Ràvdnà

Eier og driver av YogaBiret Studio som ble startet i 2013. Sertfisert yoga intruktør i :  Ashtanga Teacher training 200hour,  Thailand v/ Samahita Retreat 2013.  Barneyoga instruktør v/ Kids Yoga Foundation i Sverige med Annica Skoglund. 2013-2014. Groovy kids yoga teacher training level 2. m/Greville Henwood 2014. Restorative yoga ved Atman yoga studio i Trondheim, 2016. Ashtanga yoga teacher training 300h Tattvaa yogashala i India august/september 2017.  120 t  yin yoga lærer utdanning ved Yinyang akademiet 2019/2020.  Yoga nidra instruktør utdanning, Indre Stilhet med Anita Abrahamsen. Tidligere danser og danse pedagog, utdannet ved London Contemporay dance school.  Etter å vært i innom flere yogaformer, falt alt på plass da hun oppdaget ashtanga yoga. Senere har hun også fordypet  i myk yoga, yin yoga,restorativ yoga og yoga nidra. 

Leammuid Biret Ràvdnà

Inger-Lise Storvik

Startet med yoga i 2006, og yogaen har siden da hatt en stor rolle i livet hennes. Hun er mor til to små og har selv erfart hvor mye energi yoga kan bidra med i en aktiv og travel småbarnstilværelse. I løpet av 2015/16 tok hun yoga alliances 200 timers yogalærerutdannelse i regi av Zenit yogasenter i Trondheim. Sommeren 2016 flyttet hun og familien til Rana. Inger-Lise underviser i gravidyoga på vårt studio.

Cecilie Nordvik

Cecilie flyttet tilbake til Mo i Rana i 2017 og har undervist på Yogabiret siden da. Hun er småbarnsmor og underviser også i barneyoga. Hun begynte å praktisere yoga i 2008 og startet med yoga av ren nysgjerrighet og med en forventning om at det skulle være et nyttig tilskudd til annen trening, og for å bli smidigere. Yoga ble et nyttig tilskudd, men det ble også mye mer. Det ble et verktøy for å bli mer bevisst og observant på kropp, sinn og sjel.

Yoga har blant annet lært henne hvor viktig pusten er for å gi dybde i livet og i yogapraksisen, og ikke minst for å takle utfordringer.

I 2013 tok hun Mindful Yoga lærerutdanning RYT200 gjennom Yoga Alliance og Senter for Mindful Yoga og startet å undervise i Bodø etter det. I 2017 ble hun sertifisert Deva Yoga lærer 200 timer gjennom Deva Yoga Institute.

Anja Behsen

Anja er fra Nederland, bosatt nå i Finneidfjord.

Hennes første møte med Yoga var Gravidyoga i 1995, siden da har Yoga gradivis vært regelmessig del av livet hennes. Anja har alltid vært opptatt av et helhetlig menneskesyn og at kropp og sinn henger sammen.

«Jeg tror på at det er masse iboende ressurser i oss, som vi har tilgjengelig men ofte ikke er klar over. » 

Mindfulness for henne er en måte å forholde seg til livet og til seg  selv og det kan alle.

Utdanning : Mindfulness instruktør 2018 hos Co-Create / Ivar Vehler

Del dette innlegget

Andre Nyheter

Trivsel i Studio

 Takk :  for at du tar av yttersko i entreen..  for at du ikke tar med mat til shalaen.  for at du legger evt,  verdisaker (lommebok,

Handlekurv